Omakotitalo
Kärkölä
Järvelä
Mansikkakuja 25. Etsitkö omaa mansikkapaikkaa? Tätä upeaa kotia on rakkaudella ylläpidetty ja remontoitu. Tunnelmallinen pihapiiri näyttävin kivetyksin, kivimuurein ja puukujin. Tätä pihapiiriä sekä tunnelmallista kotia on kattavasti vuosien saatossa remontoitu kauniisti rakennuksen henkeen soveliain materiaalein. Hirsirunkoinen n. 265/304m2 omakotitalossa on tuulettuva korkea rossipohja ja rivipeltikatto, lasiveranta ja sisääntulokuisti. Valoisat ja kauniit sisätilat, jossa lauta-, parketti- tai laattalattiat, vaaleat seinäpinnat, viimeistelty listoitustyö, hulppeat pesutilat saunoin, erillinen näyttävä wc kuppialtain ja rouhein tiilipinnoin, erillisin kph/wc:n yläkerran makuuhuoneiden yhteydessä ja ikkunallisin kodinhoitotila pukeutumistiloin. Tämän kodin sydän on toimivassa ja valoisassa keittiössä, jossa tilaa isollekin pöydälle, puusepän tekemät keittiönkaapistot, paksuin lankkupinnoin, kattava koneistus, toimiva hellauuni sekä leivinuuni, erillinen ruokasali ja tarvittaessa on 5 makuuhuoneen mahdollisuus, 2 tilavaa hallia sekä työhuonetila, joten tilaa löytyy isollekin perheelle!

Toimintakuntoiset tulisijat, korkeampi huonekorkeus tuo tilaviin huoneisiin näyttävyyttä! Lisäksi pihapiirissä on erillinen toimiva maakellari, 2 kerroksinen luhtiaitta, kunnostettu pihatalo, jossa grillaus ja oleskelutilaa nukkumaparvin, tilava navetta niin harraste- kuin säilytystilaksi, ylinen on helposti muutettavissa vaikka juhlatilaksi tai verstaaksi, kaksi suurta liiteriä ja joen/puron varrella saunarakennus, joka ei ole ollut käytössä mutta korjauskuntoinen. Vehmas piha-alue suurin puin, hedelmä ja marjapensain, nyt vuokrattua olevaa viljelypeltoa, joten tämä upea kohde soveltuu vaikka luomuviljelystä kiinnostuneelle tai viherpeukalolle! Sähkölämmitys, tulisijat, ilmalämpöpumppu, kunnan vesi, viemäriliittymä tontilla.

Kärkölä-cityssä on kaikki palvelut, juna-asema, joten hetkessä niin Lahteen kuin pääkaupunkiinkin. Moottoritielle n. 10 minuuttia, joten todella joustavien liikenneyhteyksien läheisyydessä upeassa Päijät-Hämeen maisemissa Salpausselän reunamaastossa! Kärkölä on tunnetusti muuttovoittoinen, ihmisen kokoinen kylätaajama, jossa hyvät palvelut ja harrastemahdollisuudet!

Vapautuu sopimuksen mukaan ja osasta irtaimistosta neuvotellaan!

Hp. 495 000€

Asiakirjat
Esite:
Kartta:
Ilmakuva:
Kiinteistorekisteriote:

Päärakennus
Julkisivukuvat:
Julkisivukuva laajennus:
Pohjakuva 1. krs:
Pohjakuva 2. krs:
Leikkauskuva:
Leikkauskuva laajennus:

Talousrakennus
Julkisivukuvat:
Leikkauskuvat: