Omakotitalo
Sipoo
Hindsby
Martiksentie 81-83. Tilava remontoitava omakotitalo 355m², joka toiminut aiemmin vastaanottokotina, lisäksi erillinen pihatalo 100m², jossa asuintilaa ja autokatokset sekä varastotilaa. Upea sijainti maalaismaisemassa lähellä pääkaupunkia, vireän ja idyllisen kylätaajaman läheisyydessä, joustavien kulkuyhteyksien varrella, lähellä niin Nikkilä kuin Söderkulla, lentoasemalle alle ½ tuntia.

Arkkitehdin suunnittelema v. 1996 valm. monitasoratkaisuna toteutettu puutalo, jossa tilaa isolle perheelle, koska makuuhuonetiloja riittävästi. 1. kerroksessa sauna pesutiloin ja pukuhuonein, erillinen wc ja tilava khh-tila, muutamin askelmin ja tilava keittiö sekä ruokailutila, erkkeri/kirjasto, ja muutamat askelmat ja korkea olohuone, joten porrastettu pohja tuo ilmeikkyyttä, laajat terassi aamu- kuin ilta-aurinkoon, makuuhuoneet (4-5mh) ja kph/wc sekä erillinen wc ovat toisessa kerroksessa ja kellari kerroksessa on runsaat harraste ja työtilat.

Maalämpö, oma porakaivo sekä saostuskaivot imeytyskentin, joten edulliset kulut. Erillinen talousrakennus, jonka yläkerrassa 66,5m² asunto keittiöin ja pesutiloin ja alakerrassa 31,5m² asunto, jota ei ole lopputarkastettu, lisäksi 2 auton katos ja varasto. Kohde soveltuen kahdelle sukupolvelle tai yritystoimintaan ja tilavaksi asunnoksi. Aurinkoinen oma loivasti etelään viettävä rinnemäinen tontti, aurinkoa lähes koko päivän. Ympäristössä upeita maatalon pihapiirejä höystettynä uudistuotannolla. Energialuokka B/2018 ja kuntokartoitus suoritettu elokuussa 2018.

Kiinteistö on heti vapaa!

Hp. 359 000€

Asiakirjat
Esite:
Kartta:
Kiinteistorekisteriote:

Päätalo
Pohjakuvat:
Julkisivukuvat:
Leikkauskuva:
Kuntokartoitus:
Energiatodistus:

Pihatalo
Pohjakuvat:
Julkisivukuvat:
Kuntokartoitus:
Energiatodistus: