Omakotitalo
Porvoo
Tolkkinen
Massakuja 1 ja 6. Mahdollisuuksien kokonaisuus upeassa sijainnissa merellisen Tolkkisen kylätaajamassa!

Nyt myytävänä näyttävä ja hieno hirsirakenteinen 547m2 wanha yläkoulurakennus 1920-luvulta, joka voi olla paritalokin, aurinkoinen pihapiiri korkealla rakennuspaikalla 3039m2. Runsaasti istutuksia, lampi ja kasvihuone sekä talousrakennus 156m2 kesäoleskelu- ja varastotiloin. Erillinen upea puutarhatontti 1725m2, jolla ns. alakoulu n. 145m2, joka omakotitalo lisälaajennusrakennusoikeuksin (saa olla yhteensä 345m2) ja erillinen piha/vierastalo 36m2, jossa n. 28m2 lämmintä tilaa, vaikka työ- tai harrastetilaksi tai perheen teineille.

Tilaisuus perinnerakentamisesta kiinnostuneelle remontoijalle, yritystoimintaan/järjestölle, tilantarvitsijalle tai useammalle sukupolvelle! Näyttävät rakennukset, joissa upea korkea huonekorkeus, tilavat moneksi muunneltavissa olevat valoisat tilaratkaisut. Omakotitalossa kodikas tunnelma, tilava sali, keittiö, 2 makuuhuonetta ja sauna pesutiloin.

Kiinteistöjä on vuosien saatossa remontoitu hirsirunkoon soveliain materiaalein (samalla omistajalla v. 2001 alkaen). Toimivia tulisijoja, osassa sähkövastukset, sähkölämmitys, kunnan vesi ja viemäri molemmissa kiinteistöissä. Lähellä palveluita, mm. koulut, tarha, harrastemahdollisuuksia, urheilupuisto ja merenrantakin, läheisyydessä myös kaupungin vuokravenepaikkoja. Helposti moottoritielle ja hyvät reittiliikenne Porvoon keskustaan, jonne n. 8 km.

Vapautuu sopimuksen mukaan tai viimeistään joulukuussa 2022.

Hp. yhteensä 385 000€, myydään kaksi asemakaavatonttia ja niillä olevat rakennukset yhdessä. Myyntihinta painottuu omakotitaloon.

Asiakirjat
Esite:
Kartta Massakuja 1:
Asemakaavaote Massakuja 1 ja 6:

Massakuja 6 - päärakennus
Kartta:
Tonttiluonnos:
Pohjakuva:
Muutosluvan pohjakuva:
Muutosluvan leikkauskuvia:

Massakuja 6 - talousrakennus
Julkisivukuvat:
Pohjakuva:
Leikkauskuva: