Omakotitalo
Loviisa
Koskenkylä
Mörkömäenkuja 43. Rauhallisessa sijainnissa aurinkoisella 3697m² puutarhatontilla 40 luvulla rakennettu ja 2006 jälkeen remontoitu puurakenteinen rintamamiestalo 65m²/115k-m² korkein kellarein sekä perinteisin pihasaunoin ja liiterein.

Ensimmäisessä kerroksessa veranta, halli, tilava tupakeittiö ruokailutiloin ja tulisijoin, valoisa olohuone tulisijoin ja wc n. 65m². Keittiössä hellauuni sekä leivinuuni, liesitaso ja kalusteuuni sekä astianpesukone ja jääkaappi/pakastinkaappi sekä kokopuutasot, ruokailutilassa upea jugendtyyppinen kaakeliuuni kuten myös olohuoneessakin, toisessa asuinkerroksessa on kaksi tilavaa kamaria toinen liukuovikaapistoin ja toisessa vaatehuone, kaakeloitu tilava pesutila suihkunurkkauksin/wc:n ja pesukonevalmiuksin. Remontin yhteydessä v. 06/10 on uusittu ikkunat, sähköt, putket ja eristeet ja pinnat, julkisivumaalaus, salaojat ja kattovedet ohjattu. Korkeahko kellari säilytystilaksi.

Erillinen tunnelmallinen pihasauna pukuhuonein ja uusituin löylyhuonein, varastoliiteri ja kylpytynnyri. Hoidettu kaunis oma piha suurin puin ja pensain sekä lisärakennusoikeus. Kunnan vesi ja viemäri, upeat toimivakuntoiset varaavat tulisijat ja ilmalämpöpumppu. Helppojen liikenneyhteyksien läheisyydessä ja kävelymatkan päässä reittipysäkit, kaupat ja palvelut. Alueella myös päiväkoti ja koulut sekä monitoimihalli ja uimaranta. Ei lain vaatimaa energiatodistusta, joka tehdään kuntokartoituksen yhteydessä!

Vapautuu sopimuksen mukaan!

Hp. 199 000€

Asiakirjoja
Esite:
Pohjakuvat:
Ilmakuva:
Kartta:
Kiinteistorekisteriote: