Omakotitalo
Askola
Särkijärvi
Myrskyläntie 345. Etsitkö menneen ajan kartanotunnelmaa? Vain 13 km Porvoosta, näyttävä yhdessä tasossa oleva empirekartano 280m² vuodelta 1895, hirsirunko osittain jo 1700-luvulta. Suuria peräkkäisiä saleja, 7 tilavaa kamaria, korkea huonekorkeus, alkuperäisiä leveitä listoja ja peilipariovia, tunnelmallinen lasikuisti ilta-aurinkoon. Toimintakuntoisia tulisijoja, ilmavesipumppu sekä pellettelämmitys varalla, joten huokea asua! Lautalattioita, kaakeloitu kylpyhuone wc ja erillinen wc pesutilan ja sauna yhteydessä. Lisäksi korkeassa vintissä useampi kesähuone ja runsas avovintin osuus.

Aurinkoinen oma pihapiiri 8730m², jolla 3 tilavaa talousrakennusta, niin säilytykseen kuin mahdollisuus yritystoimintaankin. Osittainen kaunis näkymä Kylänpään järvelle! Runsaasti oikeuksia yhteisiin maa- sekä vesialueisiin. Lähellä niin koulu kuin tarhakin. Kunnan vesi ja omat saostuskaivot, alueella ei ole viemäröintiä, joten pienpuhdistus tai fosvorineroittelija tulisi asentaa. Kattavia remontteja asuintiloissa suoritettu vuodesta 2003 alkaen, mutta osittain asuintilat ja pihapiiri vaativat remontin loppuunsaattamista!

Upea tunnelma, tämä kohde on monessa historiankirjassa mainittu asuinpaikaksi 1500 luvulta lähtien, joten jos etsit kartanoromantiikkaa, niin näitä on harvoin tarjolla! Porvooseen alle 15 minuuttia ja pääkaupunkiinkin n. 50 min., vieressä reittipysäkit, muutamia vuoroja Porvooseen, Myrskylään ja Orimattilaan.

Vapautuminen sopimuksen mukaan!

Hp. 449 000€.

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Kartta:
Ilmakuva:
Kiinteistorekisteriote: