Omakotitalo
Porvoo
Kärrby
Nikubyntie 67. Merenrantatila näyttävin rakennuksin. Tällä tontilla on ollut asuinpaikka jo 1707 ja olet vain reilun puoli tuntia pääkaupungista maalaismaisemassa merenrannalla hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä! Upea merenrantatila 1,15ha ja näyttävä sekä historiallinen nykymuotoon v. 1914 rak. päätalo n. 250/300k-m², jossa myös C.G. Mannerheim vietti kesäpäiviä. Päärakennus ja sauna on kattavasti remontoitu nykyajan tekniikoin ja soveltuu niin asuin - kuin ympärivuotiseksi kakkoskodiksi.

Upea tunnelma, toimiva tupakeittiö, jossa reilusti kaappitilaa, hellauuni luo tunnelmaa ja tilaa on isollekin pöydälle, 2 vierekkäistä salia, makuuhuone/tv-huone ja halli, wc ja tilava terassi löytyvät ensimm. krs:sta. Toisessa krs:ssa on 3 mh:tta, halli sauna pesutiloin ja wc sekä parveke, lisäksi on käyttöullakko aputilana, jossa työ- ja vierasvaraa tarvittaessa. Tunnelmallinen pihasauna, jossa ikkunallinen löylyhuone ja kaakeloitu pesutila, josta käynti terassille, oleskelutila ja makuuhuone kesävieraille, mahdollisuus asentaa ekowc. Terassilta voit nauttia puron solinasta ja pulahtaakin raikkaaseen veteen, pihapiirissä lisäksi kaksikerroksinen iso luhtiaitta, autovaja ja koiratarha sekä hieno valaistu ajorondelli sekä näyttävät graniittipengermät rannan puolella ja omaa merenrantaa josta hetkessä avomerelle. Alueelle suunnitteilla uusi kaava, joten isärakentaminen talousrakennuksille mahdollista.

1914 rakennettu päärakennus on laadukkain materiaalein kunnostettu ja uusittu vastaamaan nykyajan varustelutasoa ja tekniikkaa, sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu ja kauniit kaakeliuunit, 2 erillistä saunaa, runsaasti näyttäviä yksityiskohtia, päätalossa lisäksi laaja terassi ja parveke sekä kaunis merimaisema omaa rantaan, kaunis puutarha. Valmis kokonaisuus, joka sisään muuttokunnossa. Porakaivo, hieman peltoa niin myös viljelymahdollisuus. Vapautuu sopimuksen mukaan nopeastikin, neuvotellaan myös irtaimistosta!

Hp. 1 490 000€ / huomioidaan pienempi kohde vaihdossa!

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuvat:
Julkisivukuvat:
Leikkauskuva:
Kartta:
Ilmakuva:
Kiinteistorekisteriote: