Omakotitalo
Myrskylä
Kirkonkylä
Paavolantie 10. Etsitkö tilavaa ja avaraa, siistikuntoista ja toimivaa kotia kylätaajaman palveluiden tuntumasta! Tämä koti sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä, joten joustavasti niin Porvooseen-Loviisaan kuin Orimattilaankin! Itselle vuonna 1990 rakennettu kappaletavarasta tiiliverhoiltu puutalo 160m²/196k-m² yhdessä tasossa aumakatoin, omalla aurinkoisella tasamaastoisella 2450m² tontilla, joka rajoittuu laajoihin peltoalueisiin.

Erittäin käytännöllinen pohjaratkaisu, jossa tilavat huoneet, tupakeittiö tammikalustein ja konein, erkkeri tuo runsaasti valoa, oleskelu/tupa jossa varaava tulisija/leivinuuni, sali erkkerein, 2 kamaria, kodinhoitohuone, kaakeloitu ikkunallinen pesutila ja sauna, erillinen kaakeloitu wc, vaatehuone, varasto ja autotalli, joten kaikki toiminnat samassa tasossa, joten vaivatonta asumista varttuneemmallekin!

Ollut samalla omistajalla rakentamisesta lähtien, laadukkaat pinnat, palaparkettilattiat ja vaaleat seinäpinnat, sähkölämmitys ja tulisija, koneellinen ilmanvaihto. Kunnan vesi ja viemäri, edulliset asuinkulut! Ei lain edellyttämää energiatodistusta, tehdään kuntokartoituksen yhteydessä.

Vapautuu nopeasti ja neuvotellaan osasta irtaimistoa.

Hp. 159 000€

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Julkisivukuvat:
Leikkauskuva:
Tonttikartta:
Kartta:
Ilmakuva: