Omakotitalo
Länsi-Vantaa
Askisto
Pikkujärventie 11. Rauhallisella omakotitaloalueella jykevästi 60 luvulla rakennettu ja kattavasti viime vuosina laajennettu ja remontoitu valoisa ja tilava omakotitalo 232/321m², omalla 1592m² rinnemäisellä tontilla lisärakennusoikeuksin.

Tässä kodissa on tyylikäs vaalea keittiö runsain lasku- ja työtasoin sekä ruokailutiloin, lisäksi tilava lasikuistimainen kesähuone (n. 39m²), jossa grillimestarille omat tilat, tilat ruokailuun/oleskeluun sekä myös lapsille kuin aikuisillekin suuri ulkoporeallas yhteisiin hetkiin, tilavassa kaksiosaisessa olohuoneessa (mahdollisuus 3 mh:n) varaava tulisija, 2 makuuhuonetta kaapistoin tai vaatehuone, erillinen wc ja tilava sisääntulohalli, alakerrassa takkahuone, tyylikkäät kodinhoito- ja pesutilat ammein sekä suihkuin ja wc sekä muotolautein sauna, 2 varasto/askarteluhuonetta ja omalla sisäänkäynnillä n. 30m² erillinen yksiö wc:n ja keittiöin. Lisäksi lämmin tilava autotalli vesipistein. Kattavasti remontoitu mm. uusittu vaaleat modernit pinnat, näyttävät laatoitetut pesutilat 2012, uusittu ikkunat ja ovet 04, salaojat, sähköistys ja vesi sekä osittain viemäri. Öljylämmitys, 2 ilmalämpöpumppua ja 2 tulisijaa, joten asuinkulut on kohtuulliset.

Upea sijainti pihatien varrella alueen korkeimmilla kohdilla, alapiha kivetty ja näyttävät muurit, oleskelupaikkoja ja marjapensaita sekä hedelmäpuita. Alueella hyvät palvelut, koulu, tarha, kauppa, ravintola jne. sekä kerho ja harrastemahdollisuudet, hyvät yhteydet pääväylälle sekä itään että länteen päin, Helsingin keskustaan puolituntia ja lentoasemalle 15 minuuttia. Tämä näyttävä ja tilava tiiliverhoiltu omakotitalo soveltuu niin lapsiperheelle, kuin yhdistäen asuminen ja kotitoimisto tai kahdelle sukupolvelle pikkuasunnon ansiosta, jossa oma sisäänkäynti, keittiö ja pesutilat.

Vapautuu sopimuksen mukaan!

Hp. 525 000€

Asiakirjoja
Esite:
Julkisivukuvat:
Leikkauskuva:
Pohjakuvat:
Ilmakuva:
Kartta:
Kiinteistorekisteriote:
Kuntokartoitus: