Omakotitalo
Loviisa
Merellinen Valko
Pitkäniityntie 69. Arkkitehdin suunnittelema, näyttävä v. 2008/2010 valmistunut puutalo 150m², kulutusta kestävillä materiaaleilla, toimivalla pohjaratkaisulla, näyttävällä huonekorkeudella sekä laajoin terassein, oma 1002m² puutarhatontti, osittain kivetyksiä sekä istutuksia, erillinen autotalli/varasto/katos 48m², jolla lisälaajennusmahdollisuus.

Valoisa ja selkeä pohjaratkaisu, jossa ei ole hukkaneliöitä, 4 makuuhuonetta, korkea ja näyttävä olohuone, jossa harjakorkeus kuten myös takkahuoneessa, koneellinen vaalea keittiö runsaasti kaapistoa ja laskutasoa, saareke arkiruokailuun, varaava tulisija. Toimiva kodinhoitohuone kaapistoin vesipistein ja kuivauskaapein sekä otsonoiva pesukone, kaakeloitu ikkunallinen pesutila ammein ja suihkuin, puukiuas saunassa, erillinen wc, pukuhuone sekä kaakeloitu erillinen kph/wc yläkerrassa. Hyvin säilytystilaa 2 vaatehuonetta, varasto ja kaapistoa sekä ulkovarasto autotallin yhteydessä.

Sähkölämmitys, lattia- tai katto, ilmalämpöpumppu ja 3 tulisijaa (yksi näistä puukiuas), jotka tuovat helpotusta asuinkuluihin ja ollutkin kohtuulliset asuinkulut kuutioihin nähden (n. 1100/1700€/vuosi riippuen perhekoosta) Kiinteistövero 617€/vuosi. Oma helppohoitoinen osittain kulkualueilta laatoitettu ja aidattu tontti, laaja terassit. Kävelymatkan päässä koulut ja tarhat ja monitoimitalo, hyvät ulkoilu ja urheilumahdollisuudet, lähellä uimaranta sekä meri. Kuntokartoitus tehdään ostajan kanssa yhdessä.

Vapautuu nopeastikin.

Hp. 219 000€ / tarjous!

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva 1. krs:
Pohjakuva 2. krs:
Julkisivukuvat:
Leikkauskuvat:
Pohjakuva autotalli:
Julkisivukuvat autotalli:
Tonttiluonnos:
Kartta:
Ilmakuva:
Kiinteistorekisteriote: