Omakotitalo
Porvoo
Ylä-Näsi
Pursimiehentie 7. Vehmaalla ja aurinkoisella omalla 917m² puutarhatontilla, vuonna 1949 rakennettu toimivapohjainen ns. rintamamiestalo, joka lautaverhoiltu puutalo korkealla kellarikerroksella. Asuintilat 120/150m², lisäksi keskeneräinen kellarikerros n. 70/75m², jonne mahdollista toteuttaa sauna ja pesutilat, takkahuone ja säilytys/harrastetiloja. Tontilla on lisäksi talousrakennus 43m², jossa lämmin työhuone ja kylmää varastotilaa. Runsas lisärakennusoikeus e=0,30/II kerrokseen erillispientalojen korttelialue.

Asuintiloja on vuosien saatossa remontoitu, runsaiten v. 2007 jälkeen, mm. toimiva keittiö kaasuliesin, olohuoneessa tulisija, 4:kin makuuhuoneen mahdollisuus. Wc ja kaakeloitu kph/wc suihkukaapein sekä kodinhoitotila, jonne uudehkot pyykinpesukone ja kuivain jäävät. Kunnan vesi, viemäröinti kaivon kautta, joka tulee parannella. Lisäksi erillinen talousrakennus, jossa lämmin työ/varastotila ja säilytystilaa. AO-2 merkinnällä oleva päättyvän pihatien varrella oleva oma tontti, jossa nurmikkoa ja istutuksia.

Kävelymatkan päässä koulut ja tarhat kuten keskustakin tai wanhanporvoon palvelut ja helposti moottoritielle, reittiliikenne pysäkit läheisyydessä. Ympäristössä saman aikakauden pientaloja suurine puutarhoineen! Kuntokartoitus tehty 2018, jonka pohjalta tehty parannuksia, pyydä kartoitus välittäjältä.

Vapautuu sopimuksen mukaan.

Hp. 255 000€

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuvat:
Kartta:
Kiinteistorekisteriote:
Kuntokartoitus: