Omakotitalo
Porvoo
Myllymäki
Ritarinkaari 23. Upeassa sijainnissa tilava, vuonna 2002 valmistunut monien mahdollisuuksien omakotitalo 220/361k-m², jossa asuintilat 220k-m² kahdessa kerroksessa laajoin terassein ja parvekkein ja korkea koko talon käsittävä kellarikerros, lisäksi erillinen talousrakennus 38,5k-m², jossa lämmin autotalli ja varasto sekä tilava a-katos. Oma pihatien varrella oleva 764m² tontti. Piha-alueen kulkureitit kivetty, nurmikkoa ja istutuksia, lauta/pensasaita ja portti.

Valoisa ja toimiva pohja, jonka alakerrassa on tilava eteinen kaapistoin ja halli, avara olohuone varaavin tulisijoin, lasikuistimainen ruokailutila, tupakeittiö kivitasoin, tilava kodinhoitotila, pukuhuone uloskäynnein ja kuraeteisin, pesutila ja sauna ja erillinen wc, yläkerrassa mahdollisuus viiteenkin makuuhuoneeseen tarvittaessa. Päämakuuhuoneen yhteydessä upea ammeellinen ja suihkuin 2008 jälkeen uusittu kph/wc sekä parveke etelään. Sisustettu korkea kellari jossa 4 suurta huonetta oleskeluun, säilytykseen ja harrastetilaksi.

Sähkölämmitys, tulisija, koneellinen ilmanvaihto+LTO, 2 ilmalämpöpumppua, keskuspölynimuri. Oma helppohoitoinen kulkualueilta laatoitettu ja aidattu tontti, laaja terassi. Kävelymatkan päässä koulut ja tarhat kuten keskustan tai wanhanporvoon palvelut ja helposti moottoritielle. Pintojen osalta päivitystä nykypäivään, keittiön koneistus on alkuperäinen ja alakerran pesutilojen kunnostus jollakin aikavälillä huonosta lattiakaadosta johtuen. Kuntokartoitus tehdään ostajan kanssa yhdessä, viimeisin kartoitus vuodelta 2008.

Vapautuu sopimuksen mukaan.

Hp. 549 000€

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva 1. krs:
Pohjakuva 2. krs:
Pohjakuva kellarikrs:
Julkisivukuvat:
Pohjakuva autotalli:
Julkisivukuvat autotalli:
Kartta:
Ilmakuva:
Kiinteistorekisteriote: