Omakotitalo
Loviisa
Valko
Rotisentie 1. Etsitkö tilavaa, siistikuntoista ja toimivaa kotia kylämäisestä merellisestä maisemasta, jonka läheisyydessä niin päiväkoti kuin koulu, lähellä myös kyläkauppa ja uimaranta. Hyvät liikenneyhteydet pääkaupunkiin, itään päin kuin Porvooseen. Vuonna 2010 lopputarkastettu ja kattavasti v. 2014 jälkeen remontoitu koti 146m² yhdessä tasossa ja työtilaksi ½ lämmin vesipistein ja wc:n oleva 115m² talousrakennus ja autokatos varastoin, omalla 1715m² kulmatontti viheralueeseen rajautuen.

Erittäin käytännöllinen pohjaratkaisu, jossa tilavat huoneet, koneellinen keittiö uudehkoin kodinkonein, valoisassa ja tilavassa olohuoneessa on varaava tulisija ja makuuhuoneissa on liukuovikaapistoja ja yhdestä mh:sta käynti laajalle terassille, toimiva kodinhoitohuone runsain kaapistoin sekä kaakeloitu ikkunallinen pesuhuone suihkuin sekä porealtain ja uloskäynti laajalle katetulle terassille ja ikkunallinen tilava puulämmitteinen löylyhuone, lisäksi erillinen kaakeloitu ikkunallinen wc. V. 2014 jälkeen remontoitu ja uusittu pesutilat saunoin, putket, kaikki pinnat, sähköpatterit, asennettu varaava tulisija, ilmalämpöpumppu, uusittu keittiön kodinkoneet jne.

Vaaleat siistit pinnat, parkettilattiat, paneelikatot, ilmalämpöpumppu, varaava takka, koneellinen ilmanvaihto, laaja terassi kiertää taloa kahdelta puolen joten aurinkoa koko päivän, kunnan vesi ja viemäri. Aurinkoinen puutarhatontti pihatien varrella, autokatos ja varasto ja ikkunallinen ½ lämmin talousrakennus vesipistein soveltuen niin pienimuotoiseen yritystoimintaan kuin auto tai moottoriharrastetilaksi. Omalla tontilla on istutuksia, nurmea, kalliota ja marjapensaita, rauhallinen sijainti. Toiveiden koti niin lapsiperheelle kuin varttuneemmallekin! Energialuokka E.

Vapautuu sopimuksen mukaan!

Hp. 220 000€

Asiakirjat
Esite:
Asemakaavaote:
Ilmakuva:
Kiinteistorekisteriote:
Energiatodistus:

Päätalo
Pohjakuvat:
Julkisivukuvat:
Leikkauskuva:

Talousrakennus
Pohjakuvat:
Julkisivukuvat:

Autokatos
Pohja- ja leikkauskuvat: