Omakotitalo
Porvoo
Hinthaara/Boe
Sibirkantie 11. Etsitkö maaseudun rauhaa ja mahdollisuutta eläintenpitoon. Rauhallisessa sijainnissa, päättyvän tien varrella on tämä aurinkoinen pihapiiri n. 2.5ha muodostuen kolmesta erillisestä rekisterinumerosta. Aurinkoisessa pihapiirissä on nyt 2 erillistä siirtotallia 5 hevoselle, valaistu ratsastuskenttä ja aidatut laidunmaat sekä toimivapohjainen v. 2004 rak. tilava Herralan puutalo 168/190k-m² 1tasossa, vintillä lisärakennusmahdollisuus ja v. 2008 rak. lämmin talousrakennus, kahden auton katos ja erillinen varasto. Tämä upea kohde soveltuu niin etätyöntekijälle kuin pienimuotoiseen hevosten- tai lampaiden pitoon tai kenneltoimintaan.

Todella tilavat ja valoisat huoneet, koneellinen tupakeittiö, erillinen ruokailutila, olohuoneessa varaava tulisija 5 mh:n mahdollisuus (yksi yläkerrassa ja jonne mahdollista rakentaa vielä yksi lisää), toimiva ikkunallinen runsain kaapistoin oleva kodinhoitohuone uloskäynnein ja kurapistein, erill. wc ja kaakeloitu pesutila wc:n, ikkunallisen saunan yhteydessä. Laaja terassipatio. Erillinen lämmin talousrakennus, jossa ollut satulahuone ja taukotila, muutettavissa vaikka kotitoimistoksi tarvittaessa. 2 autonkatos ja sähköistetty varasto puutarhakalusteille ja työkoneille.

Ollut 5 hevoselle kaksi erillistä siirtotallia, hyvin rakennettu valaistu ratsastuskenttä, sähköistetyt laitumien aidat. Sähkölämmitys, kulut n. 300€/kk. Kiinteistövero 600€/vuosi, pienpuhdistus 120€/vuosi, tienhoitomaksu ollut 500€/v. Helppohoitoinen piha-alue, laaja katettu terassi joten aurinkoa koko päivän, upeat ulkoilumaastot ja Porvooseenkin alle 15 km, Hinthaarassa koulu ja päiväkoti sekä monitoimitalo. Energialuokka E.

Vapaa.

Hp. 315 000€ ilman talleja ja tallien kanssa 323 000€

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva 1. krs:
Pohjakuva 2. krs:
Julkisivukuvat:
Leikkauskuva:
Autotallipiirustukset:
Kartta:
Tonttikartta: