Omakotitalo
Porvoo
Piirlahti
Tiiliruukintie 234. Haaveiletko puutarhanhoidosta tai ympärivuotisesta asumisesta meren äärellä?

Upealla sijainnilla v. 1947 rakennettu peruskorjattava ns. rintamamiestalo 80 m². Vaatimaton varustelutaso, 2 alkuperäistä tulisijaa, sisäwc:t, uudehkot ikkunat ja peltikatto. Piha-alueella on ulkorakennuksia ja rannan tuntumassa saunatupa. Ulkorakennukset ja saunatupa vaativat remontointia.

Pitkä, ruoppausta vaativa rantaviiva ja osuus rannan edessä olevaan kalaisaan vesialueeseen sekä useita osuuksia yhteisiin alueisiin, laituri ja ruopattu väylä merelle. Mahdollista lisä rakentaa yleiskaavan mukaan. Tontilla on vesi ja sähkö sekä viemäriputket, jotka kaivettu kellariin saakka.

Rauhallinen sijainti päättyvän pihatien varrella, jonka monien mahdollisuuksien pihapiiri soveltuu joko omakotitaloasumiseen maalla tai kakkoskodiksi hyvien yhteyksien läheisyydessä, alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista. Rasitteena tontin alareunassa kulkeva pihatie. Sauna ja istutukset rannan puolella tonttia ja rasitetien toisella puolella asuinrakennus piha-alueineen.

Aurinkoinen, oma 3,867 ha merenrantatila, jolla lähes 100 marjapensasta, runsaasti istutuksia, nurmea ja isoja puita, niitty pieneläinten pitoon sekä jylhä kallio, jolta avautuu upea merimaisema!

Vapautuu sopimuksen mukaan! Hp. 199 000€
Asiakirjoja
Esite:
Kartta:
Kiinteistorekisteriote: