Vapaa-ajan paikka
Porvoo
Ilola
Lohijärventie 49. Alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta myynnissä aurinkoinen ja rauhaisa vapaa-ajanmökki Lohijärven rannalla!

Omalla loivasti rantaan viettävällä puutarhatontilla 2920m2, rakkaudella ylläpidetty samalla omistajalla rakentamisesta (1971) alkaen ollut vapaa-ajanhuvila 1-tasossa n. 80m2, jota laajennettu nykymuotoon v. 95, rantasauna n.15m2/25k-m2 ja talousrakennus vessoin. Omaa paranneltua lapsiystävällistä hiekkarantaa n. 40 metriä, rannassa on laituri ja voit pulahtaa puhtaaseen järviveteen. Mökissä on hyvä pohjaratkaisu, johon mahtuu kaikki olennainen. Todella tilava tupa tulisijoin ja ilmalämpöpumpuin ja tarvittaessa voi lohkaista kolmannenkin makuutilan tuvasta. Keittiössä sähköliesi, jääkaappi ja juokseva vesi saattolämmityksin ja pieni varaaja. Vesi tulee omasta kaivosta, joka hieman rautaista, imeytys pesuvesille, lisäksi 2 nukkumatilaa. Erillinen rantasauna saunakamarein ja terassein, saunaan vesi järvestä pumpulla. Lisäksi tilalle kuuluu osuus Lohijärven loma-alueen yhteisalueista, Lohijärvestä ja oikeus sen vapaaksi jääviin rantoihin, oikeus jokeen jne. Upea lomapaikka, jossa kalastusoikeus ja loistavat sieni- ja marjamaat sekä hiihtomaastot. Mökissä on sähkölämmitys ja takka. Tie perille! Irtaimistosta neuvotellaan.

Siistikuntoiset rakennukset, jotka olleet aiemmin talvellakin käytössä. Kaunis, aurinkoinen paikka, vehmas puutarhatontti. Sähkö n. 3500kWh/vuosi, kiinteistövero n. 520€, jätehuolto n. 40€/½ vuotta, tienhoitomaksu 100€/vuosi, joten kohtuulliset ylläpitokulut. Tutustumisen arvoinen. Tämä vapaa-ajan paikka on nopeasti vapautuva, joten pääset nauttimaan vielä kesää tässä siistikuntoisessa ja kauniista paikasta!

Hp. 215 000€ / tarjous!

Asiakirjoja
Kartta:
Tonttikartta:
Päärakennus julkisivukuvat:
Päärakennus leikkauskuva:
Päärakennus pohjakuva:
Saunarakennus julkisivukuvat:
Saunarakennus pohjakuva:
Kiinteistorekisteriote: