Vapaa-ajan paikka
Porvoo
Seitlahti
Voolahdentie 258. Etsitkö merelliseltä alueelta vapaa-ajan paikkaa upealla puutarhatontilla tai rakennuspaikkaa omakotitalolle?

Helppojen liikenneyhteyksien varrella n. 10km Porvoon torilta ja alle tunnin matkan päässä pääkaupungista, osittaisella merinäköalalla kauniisti hoidetulla puutarhatontilla 0,4975ha alkujaan Stensbölen kartanon vanha torppa, jota laajennettu 50 ja 80 luvuilla. Ollut samalla suvulla vuosikymmeniä ympärivuotisessa käytössä ja haikeudella etsitään nyt uutta perhettä!

Kiinteistö on vapaa-ajan statuksella asiakirjoissa ja neliöitäkin merkitty vain 45m², todellisuudessa reilusti yli 100m². Puutarhassa hedelmäpuita, marjapensaita ja perennaistutuksia, oma kaivo sekä umpitankki, alueella on kunnallistekniikka. Tilalla on osakkuus Seitlahden osuussatamaan, jossa venesatama talvisäilytyksin ja uintimahdollisuus ja rannasta hetkessä pääsy avomerelle, lisäksi osuudet yhteisvesialueeseen, jotka ovat tunnetusti kalaisat. Veneranta on kävelymatkan päässä ja tilalla on myös osuudet kahteen erilliseen suureen vesialueeseen. Tutustumisen arvoinen.

Heti vapaa!

Hp. 198 000€

Asiakirjoja
Esite:
Kartta:
Ilmakuva:
Julkisivukuvat:
Leikkauskuva:
Pohjakuva 1.krs:
Kiinteistorekisteriote:

Yhteisalueet
Kartta 638-460-876-1:
Kartta 638-460-876-2: