Vapaa-ajan paikka
Porvoo
Voolahti
Ylikyläntie 56. Merellisen Voolahden kylän tuntumassa rauhallisen pikkutien varrella 1,23ha tontti, jonka pihapiirissä Honkarakenteen hirsinen vapaa-ajan mökki 20m² ja erillinen saunarakennus 10m² pukuhuonein, molemmissa laajat terassit, joten aurinkoa kokopäivän. Lisäksi isohko peltoalue viljelykseen. Venepaikka ja veneranta oikeuksina kylässä.

Siistikuntoiset rakennukset, jotka olleet aiemmin talvellakin käytössä, tulisija ja kunnan vesi sekä viemäri. Mahdollista lisälaajennus/rakentaminen. Mökissä on tupa tulisijoin, keittiönurkkaus, kamari, osittain katettu kuisti, erillinen saunarakennus laaja terassi. Kaunis, aurinkoinen paikka, helppohoitoinen tontti, koska kangasmaastoa ja havupuita, hyvät marja ja sienimetsät, talvella hiihtomahdollisuudet.

Venepaikka ja rantapalstaan oikeudet, joten voit käydä uimassa ja lähteä merelle ja nauttia Porvoon upeasta saaristosta. Sähkö ja kunnallistekniikka veden ja viemärin osalta. Tutustumisen arvoinen. Tämä vapaa-ajan paikka on nopeasti vapautuva, joten pääset jo nauttimaan jo tänä kesänä tästä siistikuntoisesta ja kauniista paikasta!

Hp. 99 000€ / tarjous!

Asiakirjoja
Kartta:
Ilmakuva:
Kartta alueesta:
Kiinteistorekisteriote:

Mökki
Pohjakuva:
Julkisivu- ja leikkauskuvat:

Saunarakennus
Pohjakuva:
Julkisivukuvat:
Leikkauskuva:

Yhteisalueita
Kartta venepaikkaoikeudesta:
Kartta yhteismaa-alueesta: