Idyllisiä koteja
Porvoo - Sipoo - Loviisa
Raatihuoneenkatu 13
06100 Porvoo

Aukioloajat
Ma-To: 10.00 - 17.00
Pe: Sopimuksen mukaan.
Soita ja sovi tapaaminen.

p. +358 40 511 8066
info@juttakaksonen.fi
jk@juttakaksonen.fi

Olemme mukana myös:
oikotie.fi
facebook.com


Kiinteistötoimistomme palvelee sinua tiedolla ja taidolla myös poikkeusolosuhteissa
puhelimitse ja sähköpostin välityksellä!


Olemme laatineet toimintaohjeet taataksemme henkilöstömme ja asiakkaidemme turvallisuuden sekä varmistaaksemme palveluidemme jatkuvuuden ja pyrimme noudattamaan viranomaisten kaikkia määräyksiä ja ohjeistuksia koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Työskentelemme nyt pääsääntöisesti etätöissä ja pyrimme myös rajoittaman yksityisnäytöille osallistuvien henkilöiden määrän. Yleisnäyttöjä ei toistaiseksi järjestetä.

Etätyöskentely ei ole meille kuitenkaan uutta, vaikka tilanne on toki laajuudessaan poikkeuksellinen. Toimistomme on periaatteessa suljettu, mutta teillä asiakkaillamme on aina tarvittaessa mahdollisuus tulla toimipaikkaamme Raatihuoneenkatu 13 Porvoossa, sopimaan yksityisesittelyistä ja palvelemme myös sinua/teitä tutulla ja varmalla otteella puhelimessa 040 5118066 ja sähköpostitse info@juttakaksonen.fi sekä chatin kautta ja autamme teitä mielellään missä tahansa kysymyksissä!

Työskentelemme ahkerasti asiakkaitamme varten, olemme käytettävissänne myös näissä poikkeusolosuhteissa ja pyydämme asiakkailtamme kärsivällisyyttä tässä poikkeustilanteessa!

Tärkeintä on nyt toimia vastuullisesti ja kaikki osaltamme minimoimme, ettei covid-19-virus leviäisi.


Oletko harkinnut asuntosi myymistä tai vaihtamista?
Varaa Sinulle sopivin esittelyaika myytävistä kohteistamme tai varaa maksuton asuntoarvio,
puh. 040 511 8066 tai sähköpostitse info@juttakaksonen.fi!

Meiltä saat ammattitaitoista, joustavaa ja tehokasta Sinulle sopivaa välityspalvelua aina kun sitä tarvitset!
Asunnon osto ja myynti ovat yksi elämän suurimpia investointeja. Neuvomme, opastamme ja tarjoamme monipuolisen asiantuntijuutemme kiinteistönvälityksestä tueksesi ja ahkeroimme kotisi puolesta. Osaamme kiinteistönvälityksen ja hoidamme sen kunnolla, hallitsemme myös lakipykälät, rakennustekniikan ja kohteen stailauksen. Lisäksi saat paikallisen yrittäjän aluetuntemuksen sekä markkinatietouden käyttöösi.

Teemme parhaamme, jotta olisit tyytyväinen
Pidämme sinut ajantasalla ja tavoitat meidät, kun tarvitset apua kotisi myyntiin liittyvissä asioissa. Olitpa myymässä tai vaihtamassa kotia, tarpeitasi kuunnellaan ja asiakas on meillä ykkönen. Ylpeänä voimme kertoa hoitaneemme monen perheen asuntokaupat, vaarista pojanpoikaan ja haluamme palvella Sinua kaikissa asuntoihin liittyvissä asioissa. Osaamisemme on käytössäsi, käytä hyväksesi se - teemme asuntokauppaa taidolla ja sydämellä!

Asuntokauppa käy alhaisesta korkotasosta johtuen sekä kohteen oikealla hinnoittelulla,
joten otamme vastaan uusia toimeksiantoja.
Vuodesta -95 yksityisenä kiinteistövälitystoimistona.